Kaaswinkel

We zijn dan wel een kaasfabriek, maar de kazen zijn ook te koop in onze kaaswinkel. Onze kaaswinkel is een winkel vol lekkers, zowel voor de levensgenieter als de echte kaasliefhebber.

Na het rijpingsproces in de kaasfabriek is de kaas klaar voor verkoop. Met liefde en aandacht worden de kazen vervoerd naar de plaats van verkoop. De kaaswinkel heeft een grote verscheidenheid aan kazen. Binnen- en buitenlandse kazen, delicatessen en specialiteiten zijn er allemaal vinden. Bovendien vindt u hier de juiste ervaring en adviezen. U kunt er geïnformeerd worden over de herkomst, de bereiding en de juiste bewaarplek van de kazen. Zo kunt u de heerlijke kaas ook heerlijk houden. De kaasboer snijdt immers de kaas vers van het mes en dat proeft u. Verder kunnen we adviseren over bijpassende wijnen, brood en recepten. Kaas is een veelzijdig product en te combineren op veel verschillende manieren. Als broodbeleg, borrelhapje, verwerkt in een heerlijk recept of als hoofdingrediënt van uw kaasfondue. Alles kan, maar natuurlijk wel met de juiste kaas. Op deze manier wordt elke maaltijd een feestje.

Bovendien kunnen wen u helpen bij het samenstellen van een lekker borrel- of verjaardagspakket. Voor elke gelegenheid bestaat er een heerlijk kaaspakket met voor iedereen wat wils.

Door de versheid en goede kwaliteit kunt u hier kazen vinden die u niet zomaar in de supermarkt vindt. Er is een groot assortiment aanwezig met verschillende smaken en bijhorende prijzen. Ook u kunt in de kaaswinkel de perfecte kaas vinden!