RVS werktafels tref je specifiek in de wereld van de cateraar en de horeca aan. En dat is niet voor niets. Een RVS werktafel is helemaal gelast en beschikt over een volledig gelamineerde en dus waterbestendige plaat. Die plaat biedt extra stevigheid. Vaak ook zijn de poten onder de RVS tafel te verstellen, iets dat extra stabiliteit kan bieden tijdens de werkzaamheden.

Vaak prima in hoogte en diepte verstelbaar voor ergonomische werkhouding

Wat betreft de werktafel van RVS geldt dat de tafel vaak in hoogte en diepte te verstellen is. Zo kun jij de tafel volledig aan je eigen wensen aanpassen en neem je bovendien altijd de juiste werkhouding aan. Binnen de wereld van de cateraar wordt voor een RVS tafel vaak gebruik gemaakt van RVS AISI 430 overigens.

Met een RVS werktafel heb je de basis in huis

Kies je voor een RVS tafel, dan heb je de basis om goed te kunnen werken in huis. Je kunt de RVS tafel gemakkelijk uitbreiden met andere producten van roestvrij staal. Zo kun je de werktafel uitbreiden met onder andere wandkasten, werkbanken, spoeltafels en wandschappen. Ook deze objecten zijn in diverse afmetingen voor je beschikbaar. De RVS werktafel kun je ook verder inrichten met bijvoorbeeld een afvalgat, een waterkering, een spoelbak of slot. Zo heb je ook een RVS werktafel met kabeldoorvoer, een lade, een schuif- of klapdeur of een uitsparing in het blad van de RVS tafel. Je kunt er zelfs voor kiezen een RVS werktafel op wielen aan te schaffen. De mogelijkheden zijn in elk geval zeer groot.

Onderblad voor het opbergen van pannen en andere materialen

Een RVS tafel heb je al dan niet met onderblad. Een onderblad is praktisch als opbergblad voor pannen en andere instrumenten die je nodig hebt bij de bereiding van gerechten. In alle gevallen zijn de werktafels stevig om zo steeds plezierig te kunnen werken. Omdat de RVS tafel vaak in hoogte en diepte te verstellen is, is het prima mogelijk om steeds de ergonomisch goede houding aan te nemen. Zo voorkom je bijvoorbeeld rugklachten als je een periode achter de RVS tafel aan het werk bent.

De RVS werktafel is onmisbaar geworden in de horecawereld

Ondertussen is de werktafel van RVS onmisbaar geworden in de horecawereld. Het zeer gladde werkvlak maakt het werken achter de tafel zeer plezierig en bovendien hygiënisch. De RVS de gebruikt wordt is steeds van de beste kwaliteit en viezigheid heeft geen kans om de structuur van roestvrij staal binnen te dringen. Daardoor is de werktafel van RVS prima schoon te houden en kun je hygiënisch werken garanderen.

Je beslist helemaal zelf hoe uitgebreid jij de RVS werktafel wilt. Je kiest al dan niet voor een blokprofiel aan de muur bijvoorbeeld als je de RVS werktafel vaker op een vaste plek gebruikt. In alles is werken met een werktafel van RVS hygiënisch en ergonomisch. Dat zijn simpelweg essentiële voorwaarden om goed te kunnen werken en om goed werk te kunnen leveren. Ook de gast heeft er profijt van. Met behulp van een goede RVS tafel heb je immers alles in huis om de gerechten nog smaakvoller te maken.

Tip: Bezoek de website van HorecaRama.